Mia


Egentid :)

I söndags var jag & kollade på Mia Skäringers föreställnig "Dyngkåt & hur helig som helst" Den va superbra! Skrattade för fullt. Hon var även duktig på att sjunga. Det var även skönt att få komma i väg & göra nåt utan sonen. Även fast jag helst väljer att tillbringa all min tid med honom. Känns ju som att det e ju det som jag helst vill är att vara med honom. Han e ju mitt liv! Det bästa jag har. Ofta så tänker jag att mitt liv är mycket mera värdefullt nu än tidigare.Visst hade jag det bra innan men då hade jag så mycket TID, det har jag inte längre. Jo jag har TID för honom men inte för mig själv.Men behöver jag lägga så mycket tid på mig själv ? Det har jag ju redan haft ... Förut hade jag för mycket TID , jag visste inte riktig vad jag skulle göra med all den tid. Nu ser jag att den lilla EGENTID jag får så njuter jag av att få ta en dusch, hänga en tvätt eller bara få sitta vid datan en stund. Om Vincent tex sover i 2 timmar på dagen så kommer jag på mig att jag väntar på att han ska vakna. Då han vaknar önskar jag att jag hade röjt undan här hemma. Fast jag försöker att bara koppla av för att sedan orka vara en glad, skojig mamma med massa tålamod :) Tror nog att det är mycket viktigare att vara en glad & pigg mamma än ha ett hem som är kliniskt rent. Nu städar jag & håller efter så jag har det inte skitit här, men lite damm det har jag. Det bjuder jag på :) Jag får inte till foton i bloggen, på nåt sätt så hamnar de inte på samma sida som jag skriver på :( samma med texten så här vill jag inte ha det :( Det blir så grötigt!

Fattar inte var min text tog vägen!!!

Får väl skriva om & hoppas att texten vill va me denna gång . Igår fick jag äntligen tag på en overall till sonen. Jag har letat nu ett tag men det lyser " babyvarning" om dem som jag har sett för jag ska ju ha st 74. Hittade den på tradera för 400 kr . Ett fynd tycker jag för det är inte värt att köpa en ny från butik då barnet kommer att sitta i vagnen. Så nöjd så, hoppas att den e lika fin då den kommer ! I dag är det föräldragrupp men vi kan inte gå för Vincent är sjuk. Han e snorig & vill inte äta. Han tar typ 3 skedar med gröt sen e det bra. Endast lite ur flaskan med. Men smörgåsrån med smör går att peta ner några bitar. Sen bajsar han löst ett par gånger om dan. Men förkylning borde väl snart va över.. För att han behöver gå upp lite i vikt & det gör han ju inte nu snarare tvärtom... Nu sover han en stund. Senare i dag kan det kanske bli en fika på värdshuset med Jenny & Elias om Vincent är lite piggare. Vi ska ju ändå gå ut & gå en sväng. Då kanske vi kan ta lövbilderna innan vintern kommer.

Äntligen...


Livet är inte alltid så lätt & det ska det väl kanske inte vara heller...

Ny blogg igen, men denna känns mera jag på nåt sätt. Varför heter bloggen mitt bitterljuva liv ? Jo för att jag tycker att
livet e så & har alltid varit. Jag är inte inte bitter på mitt liv. jag älskar mitt liv! :)
Visst finns det massor av saker jag skulle vilja ändra på men nu e det som det e . Jag har haft förmånen att få bli
en mamma. Det var underbart att vara gravid, min onda rygg läkte, den blev mjuk . Jag kunde & ville jobba in i det sista. Lyckan att veta att en ny underbar människa växte inom mig va stort! Helt underbart :)
Dagen kom & det va tid för min son att ta första klivet ut i världen. Det var klart den lyckligaste dagen i mitt liv,
en sån känsla! Men var det underbart att vara hemma i från jobbet ? Vart tog jag vägen? Egentid vad är det ?
Den starka beskyddade känslan, hur stark e den? känslorna , tårarna. Hela dit  liv förvandlas redan den dagen du blir gravid. Det ingen sa innan var hur det verkligen va , utan bara att det e ju så gulligt med barn .
Visst e det men oj vilket jobb man har tagit på sig! Min blogg kommer att handla om den fula sanningen, alltså
verkligheten . Det man kanske inte vågar säga för allt ska ju va så perfekt , men det är det inte i det verkliga
livet!


// Petra



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0